PRAKTIJK

TeamGeest voor alle behandelingen aan uw gebit.

Ook voor extreem angstige patiënten.

Tandartspraktijk TeamGeest is een praktijk waar alle tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd. Van eenvoudige preventieve maatregelen, zoals poetsinstructie en tandsteen verwijderen tot uitgebreide behandelingen met kronen, bruggen en implantaten.

Een team van medewerkers staat voor u klaar.

Preventie-assistentes helpen patiënten bij de preventie en behandeling van eenvoudige tandvlees problemen, zoals bloedend tandvlees, tandsteen en aanslag op de tanden.

Onze mondhygiënistes zijn opgeleid voor het behandelen van complexe tandvleesproblemen, ontstekingen van de steunvezels van tanden en kiezen en de zorg voor implantaten. Naast preventie zijn de ingrijpendere schoonmaakbeurten van tanden en kiezen hun taak. De tandartsen houden de regie over de gehele behandeling. Zelf voeren de tandartsen alle behandelingen uit die gericht zijn op het zo lang mogelijk  in goede gezondheid behouden van uw eigen tanden en kiezen. Te denken valt aan vullingen, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen. In principe wordt u zoveel mogelijk door één tandarts gezien en behandeld. Vanwege agendaplanning kan het voorkomen dat dit niet altijd lukt. Graag houden we met uw eigen voorkeur rekening.
Voor specialistische behandeling van extreme angst voor de tandarts kunt u bij ons terecht. Door toepassing van speciale technieken als hypnose en NLP zijn we in staat om bij vrijwel iedereen tandheelkundige behandeling mogelijk te maken.

Zie verder onder het kopje ANGST

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Op de welkomstpagina vindt u onze contactgegevens.

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!